Dugnadstur til Nystøyl

Dugnad

Fra dato
24. mai 2019 kl. 16:00
Til dato
26. mai 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Dugnadstur
Arrangør
DNT fjellsport Aust-Agder
Turområde
Austheiene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fjellsportsgruppa i AAT pleier med gjevne mellomrom og ha en dugnadstur i løpet av året og i år går turen til Nystøyl. På Nystøyl er det to hytter. De ligger på en gammel setervold ved stien mellom Torsdalsbu og Nutevasshytta.
Begge hyttene har vedlikeholdsbehov og været vil til en viss grad bestemme hvilke arbeidsoppgaver som blir prioritert. Vi prøver å gjøre det mest mulig sosialt og har felles måltider.

Turbeskrivelse

Vi reiser med privatbiler fra Harebakken til Torsdalsdammen hvor DNT-stien opp gjennom Austheiene går forbi. Derfra er det ca 6 km å gå inn til Nystøyl. Fremme ved hytta spiser vi et kveldsmåltid og etter dette er nok det meste av dagen gått med.

Arbeidsoppgavene for lørdagen og deler av søndagen er varierte. Været vil ha betydning for hva som kan bli gjort. Men det er behov for maling av vinduer og yttervegger. Innvendig maling kan bli aktuelt.
I tillegg til en del utberinger og småreparasjoner er det et generelt behov for renhold også. Til sist kan det jo nevnes at løypa mellom Torsdalsdammen og Nystøyl kunne trengs å friskes opp litt på enkelte steder. 

Søndag ettermiddag spiser vi og går tilbake til Torsdalsdammen. Planlegger å være å være tilbake på Harebakken mellom kl 19.00 og 20.00. 

Praktisk informasjon

Oppmøte / avreise

Arendal: Harebakken bak busstasjonen, kl. 16, møt opp presis.
Annen oppmøteplass kan eventuellt avtales hvis det passer med logistikken.

Hjemkomst

Vi beregner å være tilbake i Arendal senest kl. 20.

Transport

Vi reiser i privatbiler. Bileier får 4 kr/km. Kjøreutgifter refunderes av Aust Agder Turistforening.

Utstyr

Ta med egnede arbeidsklær.

Mat

Deltagerne kan spise mat fritt fra hyttas matlager.

Pris / felleskostnader

Aust Agder Turistforening betaler for mat og transport.

Vilkår

Ved å melde deg på denne aktiviteten bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet under deltakers ansvar.

Dugnadstur til Nystøyl

Fjellsportsgruppa i AAT pleier med gjevne mellomrom og ha en dugnadstur i løpet av året og i år går turen til Nystøyl. På Nystøyl er det to hytter. De ligger ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Audun Finstad