Overnattingstur til Nystøyl

Fellestur

Fra dato
26. september kl. 10:00
Til dato
27. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT fjellsport Aust-Agder
Turområde
Austheiene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tur til Nystøyl som passer for folk flest!

Turbeskrivelse:

Terrenget er kupert og kan være en belastning for rygg og knær. Her er det gode fjellsko og stødig ryggsekk som gjelder.

Vi kjører sammen i privatbiler fra Harebakken. Via Åmli og Fyredal går turen til Torsdalsdammen hvor dnt-stien gjennom Austheiene går forbi. Fra Torsdalsdammen er det ca 6 km å gå inn til Nystøyl. Vi legger inn en pause på veien så ta med niste. Det blir fellesmiddag på kvelden som turkoordinator kjøper inn. Søndag kan benyttes til tur i området før vi går tilbake til bilene og kjører hjem.

Praktisk informasjon

Oppmøte / avreise

Arendal: Harebakken bak busstasjonen, kl. 10, møt opp presis.

Hjemkomst

Vi beregner å være tilbake i Arendal senest kl. 17.

Transport

Vi reiser i privatbiler. Bileier får 4 kr/km. Alle som reiser med bil er med å dele på kjøreutgiftene. Gi beskjed ved påmelding om du kan stille med bil.

Mat

Hver enkelt sørger for egen tørrmat til frokost, niste etc. Ved overnatting på hytter med proviantlager (selvbetjente hytter) er det mulig å kjøpe denne maten på hyttene.

Turkoordinator kjøper inn mat til fellesmiddagene. Hver enkelt tar med ønsket drikke til fellesmiddagene.

Pris / felleskostnader

Vi reiser sammen i privatbiler. Bileier får 4 kr/km. Total kjørelengde, ca. 326 km t/r. Kalkuler ca. kr 1304 pr bil. I tillegg kommer en bommavgift for veien inn til Torsdalsdammen.

Mat: Vi deler utgiftene til fellesmiddag.

Oppgjør: Etter turen.

Vilkår

Ved å melde deg på denne aktiviteten bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet under deltakers ansvar.

Turlederkurs

Turkoordinator ikke relevant turlederkurs.

Overnattingstur til Nystøyl

Tur til Nystøyl som passer for folk flest! Turbeskrivelse: Terrenget er kupert og kan være en belastning for rygg og knær. Her er det gode fjellsko og stødig ryggsekk som gjelder. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Irina Nilsen
  • Audun Finstad