Kajakktur på Vegårfjorden

Fellestur

Fra dato
7. august kl. 10:00
Til dato
8. august kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kajaktur
Arrangør
DNT fjellsport Aust-Agder

Vi drar på en enkel kajakktur fra lørdag til søndag. Vi overnatter i telt eller hengekøye.

Vi drar på todagers kajakktur på vegårsfjorden. Vi møtes ved fjorden lørdag kl 10. Det vil bli nærmere bestemt om vi starter fra Høl, Kilansbukta (Vegårtun) eller Langøya.
Vegårfjorden kan sies å være litt over to mil lang men med alle viker, fjorder og avstikkere kan man sikkert regne seks.  Vi kan velge mellom veldig mange fine steder å padle og legger opp til at det skal bli en ganske enkel tur med overnatting i telt eller i hengekøye. Litt ettersom hvor vi velger å overnatte kan hengekøye være et godt valg men vi satser på å finne et sted med plass til noen telt.
Turen vil bli mer detaljert beskrevet i god tid.

Praktisk informasjon

Oppmøte / avreise

Vi møtes ved utsettingsstedet lørdag 7 aug kl 10.

Hjemkomst

Tilbake ved startpunktet senest kl 18.

Transport

Vi ordner med egen transport hver for oss og møtes ved fjorden med hver vår kajakk.

Krav til deltakerne

Det stilles ingen andre krav til deltagerne enn at de har litt erfaring med kajakkpadling. Noen timer i kajakken på påregnes.

Utstyr

I tillegg til kajakk, åre og flytevest må vi ha med egnet tøy for padling og skift. For overnatting trenger vi sovepose, telt eller ev. hengekøye.
Hengekøye er veldig godt egnet hvis man har myggnett og beskyttelse mot ev. nedbør. Men vi velger et sted hvor det er plass til noen telt.
Ellers må vi ha med det vi trenger for å lage mat og ting som er vanlig å ha med på campingturer.

Mat

Hver enkelt sørger for egen tørrmat til frokost, niste etc. Det kan bli aktuellt å lage fellesmiddag lørdags kveld. Vannet i Vegårsfjorden kan antagelig drikkes men alternativ kan man ta med drikke.

Vilkår

Ved å melde deg på denne aktiviteten bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet under deltakers ansvar.

Kajakktur på Vegårfjorden

Vi drar på en enkel kajakktur fra lørdag til søndag. Vi overnatter i telt eller hengekøye. Vi drar på todagers kajakktur på vegårsfjorden. Vi møtes ved fjorden lørdag kl 10. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Curt Mathisen
  • Audun Finstad