Sommertur til Spiterstulen 2017

Fellestur

Fra dato
1. august 2017 kl. 15:00
Til dato
6. august 2017
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Telttur, Jotunheimen
Arrangør
DNT fjellsport Aust-Agder
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fjellsportgruppa arrangerer for 5. gang fellestur til Jotunheimen. Vi kjører med minibuss fra Arendal tirsdag 25. juli kl 15.00 og returnerer på kvelden søndag 30 juli. Turen er basert på selvkostprinsippet, vi overnatter i lavvo og telt og samles rundt bålet til felles middag på kvelden. Med Spiterstulen som utgangspunkt kan vi få med oss både Galdhøpiggen og Glittertind men også en bretur i den spektakulære "Eventyrisen".

OBS!  Ny turdato: 1-6. august.

Turbeskrivelse

Se fullstendig turbeskrivelse i eget pdf-dokument.

 

Praktisk informasjon

Oppmøte / avreise

Arendal: Harebakken bak busstasjonen, tirsdag 1. august kl. 15:00, møt opp presis.
Vennligst gi beskjed dersom du ønsker å komme på underveis eller eventuelt ønsker å benytte egen bil.

Hjemkomst

Vi beregner å være tilbake i Arendal søndag kveld, nøyaktig tidspunkt er vanskelig å sette.

Krav til deltakerne

Det forutsettes at deltakerene er i en slik fysisk form at de er i stand til å holde et "normalt" tempo for eksempel fra Spiterstulen til Galdhøpiggen med retur. Dette er en tur med stigning på mer enn 1300 høydemeter og regnes å ta maksimum 10 timer inklusive alle pauser og med ryggsekk som inneholder klær, drikke, mat for en tur av slik varighet. 

Mat

Vi satser på selvhusholdning med felles middag om kvelden og vil fordele ansvaret for fellesmiddagen mellom turdeltakerne. Det er stor sannsynlighet for at vi samles på Spiterstulen lørdagskvelden med felles middag der vi markerer avslutningen på en opplevelsesrik tur, kostnader for denne middagen vil komme i tillegg og gjøres opp separat. Det er i dag mange som har allergier eller av andre årsaker har spesielle ønsker når det gjelder mat så da hadde det vært fint om du kunne gi oss beskjed om dette. 

Pris

Felleskostnader: Vi satser på selvkostprinsippet og regner med at maksimum kostnad pr. person som er med bussen fra Arendal blir kr 2.000,- inklusive overnatting på Gjendebu. For de som eventuelt kjører egen bil kan nok dette beløpet halveres. Nå er selvfølgelig reiseutgiftene svært avhengig av antall passasjerer i bussen. Etter endt tur vil vi sette opp et komplett regnskap for turen og informere den enkelte om hva man har til gode eller skylder.

Forhåndsbetaling: Forhåndsinnbetaligen vil dekke felles måltider samt kostnaden til leie av minibuss.

Avmelding: Forhåndsbetaling refunderes ikke hvis deltaker melder avbud senere enn 15. juli. Det innbetalte beløpet vil da inngå i det felles turbudsjettet.

Vilkår

Ved å melde deg på denne aktiviteten bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet under deltakers ansvar.

Turlederkurs

Turkoordinator har relevant turlederkurs.

Sommertur til Spiterstulen 2017

Fjellsportgruppa arrangerer for 5. gang fellestur til Jotunheimen. Vi kjører med minibuss fra Arendal tirsdag 25. juli kl 15.00 og returnerer på kvelden søndag 30 juli. Turen er basert på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jostein Aalvik