Turønsker

Savner du noe spesielt i programmet til Fjellsportgruppa? Vi er glade for alle tips og gode forslag! Ta kontakt med en i styret eller en turkoordinator hvis du har noe på hjertet.

Bli med på å lage et enda bedre turprogram!

Turer på sparket

Er det en tur du gjerne skulle gjennomført men helst sammen med flere? Noe du gjerne skulle gjort men helst ​​​​​​​ ? Det er ingenting i veien for å lage en tur utenom turprogrammet - ta det på sparket.

Mange muligheter

En tur behøver ikke å være komplisert å gjennomføre eller innebære timer i bil for at det skal bli bra. Dagsturer og nærturer kan være vel så greit i en travel hverdag og innbyr til uendelige muligheter. Overnattingstur betyr ikke nødvendigvis å overnatte i hytter. Teltlivet byr på mange gleder og om vinteren kan overnatting i snøhule være toppen. Selv om mange foretrekker å ta seg frem til fots eller på ski er det ingenting i veien for å ta frem sykkelen, kajakken, kanoen, trugene, klatreutstyret eller noe annet du måtte ha lyst til å få med deg andre på.

På høyfjellet - i skogen, på landeveien og fjorden: Utforsk våre turområder og treff nye turvenner!

Hva må til?

Hvis aktiviteten skal legges ut på nettstedet til Fjellsportgruppa er det noen retningslinjer som må følges:

  • Aktiviteter i regi av DNT fjellsport Aust-Agder skal ha en turkoordinator (TK).
  • TK må bruke Fjellsportgruppas retningslinjer for organisering av aktiviteter. 
  • Turbeskrivelse må sendes til nettansvarlig, helst så tidlig som mulig.
Hvis du er ny i Fjellsportgruppa eller du ikke har vært TK før, ta kontakt med en i styret for mer informasjon.

Ønsker du å dele ansvaret for turen med en til så er det selvfølgelig helt i orden. Da avtaler dere hvem som er ansvarlig turkoordinator. Les mer om dette i Veileder for TK.